Club de lectură „ Păcatele fiului” de Theo Anghel

Bună” azi vă voi povesti despre clubul de lectură de miercuri, al cărui star a fost Theo Anghel, cu primul volum din seria „ Păcatele fiului”.

S-a vorbit despre carte și despre personaje, despre stilul unic al autoarei de a contura acțiunea și de a prinde cititorul în poveste. Întâlnirea a avut loc, ca de obicei, la cafeneaua Lente, unde autoarea și organizatoarele evenimentului, Oana Arion fondatoarea editurii UP și Iasmy de la Literatura pe tocuri au avut grijă ca evenimentul să se desfășoare într-o atmosferă caldă, de neuitat.

Un element diferit față de celelalte cluburi a fost sceneta jucată de Alin Boncea în rolul lui Luca, cunoscut și ca Beleth, Rluca Iorga în rolul Liei și Iasmy ca vocea naratorului. Scena prezentată a fost prima întâlnire dintre Lia și Luca, prima întâlnire adevărată, în afara pereților închisorii. În cadrul recuzitei s-a aflat chiar și o poză de-a lui Mișu, cățelul Liei. S-a râs cu lacrimi, cu toate astea actorilor le-a ieșit foarte bine scena.

Talentații actori alături de talentata autoare.

Nici autoarea nu a venit cu mâna goală, ci cu volumul trei al seriei, abia apărut. Autografele, pozele, îmbrățișările și pupicii au curs în valuri.

Ne vedem și la următorul club de lectură, da? Pe 13 martie ne întâlnim cu Laura Nureldin și ai ei vampiri din „ Revertis”, de la ora 18:30 la cafeneaua Lente.

Din timpul scenetei.

3 gânduri despre „Club de lectură „ Păcatele fiului” de Theo Anghel”

  1. Ce mă bucur că ai putut ajunge și că ai împărtășit cu noi experiența! ❤ V-am urmărit pe video și măcar așa mai mi-a trecut supărarea că Bucureștiul nu e chiar atât de aproape de mine… 🙂

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s